ДОБРЕ ДОШЛИ В ОНЛАЙН МАГАЗИН МОБСТЪР

Запазена марка на фирма „Гоу Трейд“ ООД – вносител на мобилни телефони и аксесоари

 Здравейте, приятели!

Тук в mobster.eu ние ви предлагаме един изключително богат каталог от най-актуалните модели мобилни телефони в момента.

 

Всичките модели, които ние предлагаме в https://www.mobster.eu , са разположени в специално създаден за вас групи с категории, за ваше улеснение.

Предлаганите от нас марки са: NokiaApple, SonySamsung както и други не толкова известни за нашия пазар мобилни апарати.  В нашия електронен магазин ще намерите някои от най-популярните модели от всички тях. За вас, нашите клиенти, ние предлагаме най новите модели от 2017-2018г. , както и някои от по-старите модели, който са все още в производство и са достъпни за пазара. Ако разгледате всеки отделен продукт, от която и да е категория на нашия електронен каталог, ще видите подробна информация за него и цялостната му техническа характеристика, за да можете да добиете пълна представа за това, което купувате. Каталога предлага и аксесори от различни видове и марки.

Ако за вас електронното пазаруване е новост и имате нужда от помощ, можете лесно и удобно да се информирата за целия процес на електронната поръчка в разделите „Информация за доставка“ и „Срокове и условия“. Там ще научите още много и за възможностите за плащане и гаранционните условия, които съпътстват всеки наш продукт.

По всяко време вие можете да се свържете с наш сътрудник на един от посочените електронни адреси за връзка или на служебните ни телефони. Ще направим всичко необходимо да ви дадем правилни напътствия в избора ви на нов мобилен телефон , смартфон или таблет.

Изключения: 1. Когато има продукти с нулева стойност , те са оставени на разположение на клиента единственно от информационна гледна точка и не са обекта на заявка т.е. не подлежат на закупуване и доставка. 2. Продукти, които са в промоция или с намалена стойност са специално отбелязани или маркирани в горен ъгъл с необходимият стикер. 3. Апарати втора употреба се публикуват в отделна директория на нашата страница с цел удобство. Тези модели нямат гаранция , освен в случаите в които това не е изрично упоменато в текста на обявата или публикацията.

Mobster.eu има право да променя цени, количества, начин на плащане и доставка, технологията и дизайна на сайта без предварително известяване. Mobster.eu има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители. Mobster.eu има право да закрие и/или изтрие информацията на/за дадена стока или категория, по своя преценка и без право на преразглеждане.Mobster.eu има право да извършва всякакви санкции свързани с услугите, които предоставя, ако е получил за тях молба от оправомощените органи или има достатъчно основания да счита, че Потребителят е нарушил Общите условия, разпространява нежелана реклама или използва сайта за противозаконни цели или против обществения морал.

За всеки закупен от нас продукт ние предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Можете да се възползвате още днес! 

Екипа на Магазин MOBSTER