Информация за доставка

Възможни начини за разплащане и фактуриране!

Пазаруването при нас е с различни опции за заплащане за удобство за нашите потребители. След задължително обаждане от наша страна за уточняване на статуса на продукта и потвърждение на поръчката от страна на клиента. Плащането на стоките може да бъде направено по следните начини:

– при доставка – при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента.

– в брой – можете да заплатите желаният от вас продукт на място в нашият магазин на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски №55, след предварително обаждане от ваша страна за наличие на артикула.

– фактуриране –  цените във сайта са в лева за един брой. Плащането и получаването на всички необходими документи се извършва при доставка на артикула.

– за София – 5 лв. върху стойноста на телефона.

– Цена на доставка в страната: Доставките се извършват от куриерски фирма Спиди , Европът и Еконт до посочен от Вас адрес или до поискване от офис на куриерската фирма в съответния град. Заплащането е чрез услугата „наложен платеж“ и се извършва в момента на получаване на поръчката на куриера, който ще Ви я достави. При възможност от страна на куриерската фирма добавяме опцията „Преглед и тест преди плащане“. Стойността на доставка, както и наложения платеж са за сметка на клиента и зависят от ценоразписа на съответната куриерска фирма, както и от стойноста на избраният артикул.

В срок от 14 работни дни, клиентът има право да върне стоката по чл.52, ал.1, т.7 на Закона за Защита на Потребителя, ако е неувредена, неразпечатана, неползвана, с ненарушена опаковка. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.